Bak de kip in boter gaar en laat afkoelen.
Schil de appel, verwijder het klokhuis, rasp hem fijn en besprenkel het
vruchtvlees met wat citroensap.
Pel de banaan, prak hem fijn en voeg er de rest van het citroensap aan
toe.
Vermeng de yoghurt met de mayonaise en het kerriepoeder en roer er de
geraspte appel en de geprakte banaan door.
Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.
Snijd de kaas en het kippevlees in blokjes van ± 1 cm en meng die
door de
yoghurtsaus.
Breng de salade op smaak met de notenolie, peper en zout en verdeel hem
over 4 borden.
Was de komkommer en haal er de schil in fijne slierten af.
Maak er strikken van en versier daar de borden mee.
Was de kerstomaatjes, halveer ze en leg ze eveneens op de sla.
Serveer deze salade met enkele sneetjes volkorenbrood.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |